Blogg

Meditation

14 jan 2018

För mig så betyder meditation så oerhört mycket. Beroende på vad det är man vill uppnå för mål i sin meditation. Jag har själv använt mycket chakrameditation för att balansera och ge mig själv healing. Det är bra att meditera om man har sömnproblem och för att slappna av i kroppen. För kroppen är det väldigt skönt att stanna upp och få känna efter hur den mår, vi glömmer det ofta inklusive jag. Själen och psyket får också en boost och blir mer välmående. 
Det går att meditera i olika ställningar och du får prova på vilken som passar dig bäst. Det vanligaste är att sitta i skräddarställning på golvet. Då kan du använda en kudde som stöd att sitta på för en skönare ställning. Du kan även använda en stol eller ligga ner. Om jag får välja så ligger jag helst ner på rygg för det är skönast för mig. Vissa meditationer kan vara bra att göras sittande för att andningen hjälper då till att den blir mer effektiv. Då andas man lättare ut tung energi i kroppen.
När jag mediterar så är min guide alltid med mig och det känns tryggt. Om jag gör en trummeditation eller änglameditation så dyker det upp indianer eller änglar. Som jag skrev innan när jag gör chakrameditation så får jag healing och det kan vara med hjälp av healing änglar. Jag lägger även händerna på min kropp och känner att det blir varmt. En trummeditation är väldigt effektiv och stark och du kan göra ett effektivt arbete med dig själv snabbt. 
Andningen är viktigt i meditation och du lär dig att djupandas ner till magen. Oftast andas vi ner i bröstet i vardagen och under meditation blir du mer medveten om din andning. Det får dig att slappna av mer och du känner dig lugnare efteråt. Du kan välja att andas in genom näsan och ut genom näsan eller in genom näsan och ut genom munnen. Känn på bröstet och magen så du hittar rätt andning. Det blir enklare då. 

Lycka till!

Min trumma

17 dec 2017

När jag arbetade med intuitiv healing sist använde jag mig av min trumma. Den är kraftfull och är ett bra verktyg för att stärka dig. Den går in på hela din kropp och påverkar inifrån och ut, det känns när jag tar fram och bara trummar på den. Vibrationerna skickas in och kroppen svarar på dem. Det släpper på mycket som sitter djupt fast i dig och det går snabbare med hjälp av vilken takt jag slår. De dova lätta slagen kan också ge läkning och ger dig ett lugn. 

Eftersom jag har arbetat med det schamanska så kommer det fram, roligt att få använda det igen. Jag vill använda min trumma när jag har min frigörande dans och det blir en meditation fast du rör på dig. Med trumman skapas musik och det ger frihet och glädje.

 

 

 

 

Redo igen

14 nov 2017

Jag har haft en lång paus men är tillbaka igen. Det är en fantastisk upplevelse att bli mamma och jag känner mig hel. Mitt arbete jag påbörjade i Indien är färdigt och cirkeln är sluten. Nu är det dags att ge dig det du behöver. 

Jag arbetar med min guide Gandalf och kanaliserar fram svar till dig. Det är andlig rådgivning och jag arbetar på distans. Har du frågor som du funderar över så kan jag ge dig svaren.

Eller behöver du fylla på din kropp med energi? Då använder jag mig av intuitiv healing och fyller på dina chakran. En skön stund då jag tar bort stress och blockeringar i din kropp. Arbetar även med ditt energifyllt och fyller på med ljus. Jag har även hjärthealing då jag fokuserar på ditt inre barn. Det är en healing för att stärka dig djupare på cellnivå. Du är varmt välkommen. 

 

Reflektion

26 jan 2017

När jag tänker tillbaka på tiden i Indien har jag landat och har haft inre processer efter det. Det är fortfarande mitt livs resa och jag tänker ofta tillbaka hur det var och längtar dit igen. Det är så mycket som har hänt som har varit positivt sen jag kom hem tack vare det jobbet med mitt inre jag gjorde där.

Nu är jag inne i fasen som nybliven mamma och det är också en härlig upplevelse. Jag är sugen på att arbeta andligt igen men det får vila ett tag nu. Det ger så mycket tillbaka att ge healing och rådgivning till andra. I nuläget behöver jag fokusera på min familj.

 

Inför Indien

26 sep 2015

Jag håller på att förbereda min resa till Indien och Oneness university. Jag har börjat packa mina två väskor och det känns roligt. Svårt att förstå att det inte är många dagar tills jag åker när jag har planerat att åka så länge. Idag ska jag ner till stan för att växla in pengar och kopiera mitt visum. Det behövs kopior till visumet när jag ska handla i Indien. 

Något som känns definitvt starkare som förberedelse är att jag går igenom mycket i mitt liv känslomässigt just nu. Det är mycket känslor som poppar upp till ytan och gamla mönster som jag går igenom helt plötsligt. Men jag känner fullständig tillit att allt är som det ska vara. Mitt syfte med resan är att jag vill jobba med mina inre processer och djupa själsliga konflikter. För mig handlar det om att gå in på ett djupare plan och ta itu med mina rädslor. Jag vill bli en bättre människa på flera olika plan och känner att jag har ett stort ansvar över det. Det är bara jag själv som kan göra en förändring och inte någon annan.

När jag kommer komma tillbaka till Sverige igen ska jag försätta med mitt andliga arbete och hjälpa andra människor. Jag är helt övertygad om att jag kommer göra det med mer tydligare mål och med ett ännu starkare syfte än vad jag har idag. Detta känns som mitt sista steg i min andliga utveckling men definitivt mitt allra viktigaste. 

 

Picture

Esoterisk rådgivare och medium

13 sep 2015

Nu är jag klar som esoterisk rådgivare och medium. Det känns underbart och nu är jag redo att sätta igång att jobba som det. Jag har lärt mig otroligt mycket av min lärare Solkarina. Jag kunde mycket innan jag gick hos henne men nu har jag hitta många bra metoder att hjälpa andra människor på. Det finns mycket vi inte känner till om den andliga världen. 

Så du är varmt välkommen att kontakta mig. Nu har jag ett underbart erbjudande, det är gratis att komma till mig första gången. Syftet med Crystalheart är att hjälpa andra människor att må bättre på ett djupare plan. Jag plockar fram det du inte är medveten om och ger dig rådgivning. Det är en rådgivning som jag kanaliserar där jag är verktyget för dem som ger dig budskap. Detta sker även under min intuitiva healing som jag kan erbjuda dig. 

Nya tider nu

21 aug 2015

Ja nu är jag snar klar med min utbildning hos Solkarina som Estorisk rådgivare. Jag har lärt mig mycket på vägen och det har hänt otroligt mycket på ett år. Inte bara i min andliga utveckling utan även i mitt privata liv. Jag har flyttat och det har varit en spännande resa. I oktober åker jag till Indien för att göra min inre resa. Mitt namn Crystalheart börjar ta sin form i mig och du är alltid välkommen att ringa mig. Med min unika själ och mitt stora hjärta så har mina mål blivit förverkligade. Det är underbart när mina mål blir tydligare och jag går den vägen som jag är ämnad för. 

 

 

Våren är här

14 apr 2015

 

Underbar men sant, nu är våren här i Karlstad! Jag har hittat bådde vitsippor och tussilago. Tussilago har jag inte plockat sen jag var liten, nostalgi! Det är underbart att det är ljusare dagar som nu känns mycket längre. Fåglarna kvittrar med sin fina sång. Förra veckan var det rikigt sommarvärme, hoppas bara det vänder till längre värme för det var skönt. Idag har det varit snöblandat och iskallt ute. Hoppas ni njuter av våren lika mycket som mig!

 

Kärlek

9 mar 2015

Jag känner en stark kärlek till livet, nu börjar våren komma fram sakta men säkert. Ring mig på 072 713 04 43 eller skicka mail på [javascript protected email address] för att komma i kontakt med mig.

 

 

Kraft och inspiration

1 mar 2015

 

Dags att börja om på nytt för mig i samband med flytten till Karlstad. Jag tänker börja ta emot kunder hemma from mars månad. Det kommer att bli healing, meditation i grupp och andlig rådgivning. Min tanke är att även starta upp min frigörande dans i vår. Det är meditation i rörelse och släpper på kontrollbehov och blockeringar i kroppen. Jag kommer att göra det på mitt sätt och min form för att du ska kunna hitta din balans. Jag sår fröna i dig för att du ska kunna växa för att få ny kraft och inspiration. Precis som våren som väntar under snön, den vill växa och bli frodig.

Nu längtar vi alla efter våren och jag ser fram emot att träffa dig. Ditt liv är värdefullt som du ska ta hand om, precis som jag tar hand om mitt. Hoppas vi ses!

 

 

 

Gott nytt år 2015

31 dec 2014

Jag vill önska er alla ett riktigt gott nytt år. Jag hoppas allt blir som ni önskar och att era drömmar går i uppfyllelse.

För mig innebär nytt år nya förändringar. Det gäller mina planer på hur jag ska lägga upp mitt arbete här med Crystalheart. Jag håller på att utvecklas hela tiden i mitt andliga arbete och nu känner jag att det är dags för utveckling och förändring. Jag kommer skriva mer om det när jag är helt klar i mina planer. Det känns som om det är dags nu att gå framåt och börja våga satsa på riktigt. Jag kommer skriva mer om detta på min hemsida och förklara min tanke med allting. Så håll ögonen öppna så får du veta mer. jjjjj

 

En stark resa

15 okt 2014

Ja nu har jag varit iväg på andlig kryssning med tidningen Nära. Jag åkte med min fina mamma med stora förväntningar och hopp om livet. Jag har lärt mig massor verkligen på ett djupare plan att livet är stort och jag har kommit till en djupare insikt. En insikt om att inom det andliga finns det ännu mer att lära sig än det jag redan vet. Jag håller på att gå en medium utbildning nu för att kunna känna mig trygg i mitt framtida andliga arbete.

Men det jag vet nu är att jag kan lära mig att spå i händer, kommunicera med djur, hålla i storseanser, lägga tarot kort, leda meditationer i grupp, spela in cd skivor med meditationer, skriva en bok om andlighet, hyposyntesterapi, telepati, sierska, synskhet osv. Det finns lika många sätt att lära sig som det finns lika många människor som håller på med andlighet. DET är en STOR tanke och känsla för mig. Det är inte säkert att jag kommer att hålla på med dessa saker i framtiden men så himla spännande att det finns mer att lära!

Sen var det underbart att göra resan ihop med mamma där jag försökte lära henne det jag kan om andlighet och mitt egna synsätt på det. Vi hade tid att umgås och prata om upplevelser och våra känslor. Jag vet att hon bar med sig mycket positivt från resan med som stärker henne inombords och det gör mig glad. Det betyder oerhört mycket för mig.

Jag är glad i kropp, själ och fulltankad med massor av kärlek och insikter!

 

Utveckling

16 sep 2014

Jag är i en ständig utveckling och det är det som jag tycker är spännande med livet. Att kunna lära mig och utvecklas för att kunna se tillbaka på mitt liv när jag är gammal. Alla klokheter, erfarenheter och val jag har gjort. Jag är bara 33 år men anser att jag har många erfarenheter i mitt liv. Jag har lärt mig massor om människor, relationer, barn, utbildningar och olika jobb.

Det jag är intresserad av nu är hur vi påverkar varandra, hur jag kan påverka andra till ett bra liv helt enkelt. Jag går en medium utbildning som är oerhört lärorik, ska börja en kurs idag om cell minnen bland annat. I oktober ska jag åka iväg på en andlig kryssning till Stockholm och det ska bli roligt. Jag ska få möta andra människor som jobbar med anlighet på olika sätt. Mina förebilder som jag kan lära mig av. Åker med min mamma och jag hoppas hon kommer bära med sig massa lärdom hon med.

 

Meditation

12 jun 2014

En meditation kan ske på olika sätt. Jag brukar ligga hemma eller sitta beroende på vilken meditation jag gör. Det vanligaste är att man sitter. Jag tänker på ett program jag såg med Dalai lama. Han inspirerade och lärde mig mycket. Han kan sitta i timmar med öppna ögon och meditera. Övning ger färdighet! Det är skönt på kvällen i sängen att göra en chakra balansering för då slappnar jag av. Perfekt att göra vid stress och när jag har svårt att sova.

När jag dansar blir dansen en meditation där jag släpper på spänningar i kroppen. Är jag stel någonstans i kroppen känner jag det, det är inte alltid jag känner det innan jag börjar dansa. Jag upptäcker blockeringar i kroppen när den börjar röra på sig. Dem upptäcker jag inte på samma sätt när jag sitter still och mediterar. När jag sitter still kan jag andas ut tunga känslor och energier. Men det blir inte lika tydligt som när jag rör på mig.

Hoppas du kan hitta ditt sätt att meditera. Det handlar om att koppla av, andas och känna hur man mår inombords. Det är viktigt för oss att stanna upp och känna efter ibland. Hälsa för mig är att äta gott som kroppen mår bra av, röra på kroppen och ta hand om sitt inre välbefinnande! Då har man kommit en bra bit påväg för sitt egna välbehag och en frisk kropp.

 

 

 

Tänkvärt

3 jun 2014

Inre kärlek är den inre lyckan som infinner sig hos mig. När jag badar i havet, dansar eller mediterar. Kärleken som bara är, den inre lyckan helt enkelt att kunna känna.

Vi har press utifrån i samhället på många olika sätt som påverkar vårt sinne och det inre välbefinnandet. Vi vill att allt ska se bra ut på ytan genom pengar, utseende och ett tomt skal. Men vad döljer sig under ytan? Under sanningen och i hjärtat. Tänk alla unga tjejer som ska vara smala och se fina ut, när de borde uppskatta sin inre skönhet och känna kärlek till sig själva.

När jag ger healing ger jag den inre styrkan och ökar välbefinnadet. Det är en underbar känsla att ha den gåvan som ger andra glädje. Glädjen att kunna bli stärkt och hitta till sin egna kraft och hitta tillbaka till sig själv. Vi glömmer oss själva i all hast för vi har många bollar i luften samtidigt. Var finns hjärtat hos oss själva och vad finns där? Finns det många rädslor där eller känner du kärlek.

 

 

 

← Äldre inlägg