En stark resa

Ja nu har jag varit iväg på andlig kryssning med tidningen Nära. Jag åkte med min fina mamma med stora förväntningar och hopp om livet. Jag har lärt mig massor verkligen på ett djupare plan att livet är stort och jag har kommit till en djupare insikt. En insikt om att inom det andliga finns det ännu mer att lära sig än det jag redan vet. Jag håller på att gå en medium utbildning nu för att kunna känna mig trygg i mitt framtida andliga arbete.

Men det jag vet nu är att jag kan lära mig att spå i händer, kommunicera med djur, hålla i storseanser, lägga tarot kort, leda meditationer i grupp, spela in cd skivor med meditationer, skriva en bok om andlighet, hyposyntesterapi, telepati, sierska, synskhet osv. Det finns lika många sätt att lära sig som det finns lika många människor som håller på med andlighet. DET är en STOR tanke och känsla för mig. Det är inte säkert att jag kommer att hålla på med dessa saker i framtiden men så himla spännande att det finns mer att lära!

Sen var det underbart att göra resan ihop med mamma där jag försökte lära henne det jag kan om andlighet och mitt egna synsätt på det. Vi hade tid att umgås och prata om upplevelser och våra känslor. Jag vet att hon bar med sig mycket positivt från resan med som stärker henne inombords och det gör mig glad. Det betyder oerhört mycket för mig.

Jag är glad i kropp, själ och fulltankad med massor av kärlek och insikter!

 

15 Oct 2014