Inför Indien

Jag håller på att förbereda min resa till Indien och Oneness university. Jag har börjat packa mina två väskor och det känns roligt. Svårt att förstå att det inte är många dagar tills jag åker när jag har planerat att åka så länge. Idag ska jag ner till stan för att växla in pengar och kopiera mitt visum. Det behövs kopior till visumet när jag ska handla i Indien. 

Något som känns definitvt starkare som förberedelse är att jag går igenom mycket i mitt liv känslomässigt just nu. Det är mycket känslor som poppar upp till ytan och gamla mönster som jag går igenom helt plötsligt. Men jag känner fullständig tillit att allt är som det ska vara. Mitt syfte med resan är att jag vill jobba med mina inre processer och djupa själsliga konflikter. För mig handlar det om att gå in på ett djupare plan och ta itu med mina rädslor. Jag vill bli en bättre människa på flera olika plan och känner att jag har ett stort ansvar över det. Det är bara jag själv som kan göra en förändring och inte någon annan.

När jag kommer komma tillbaka till Sverige igen ska jag försätta med mitt andliga arbete och hjälpa andra människor. Jag är helt övertygad om att jag kommer göra det med mer tydligare mål och med ett ännu starkare syfte än vad jag har idag. Detta känns som mitt sista steg i min andliga utveckling men definitivt mitt allra viktigaste. 

 

Picture

26 Sep 2015