Vad gör jag?

 

Andlig rådgivning

Jag öppnar upp mig med hjälp av andevärlden och ger dig budskap och vägledning. Jag tar emot kunder för rådgivning. Jag vill ge stöd och svar på frågor som du har. Förbered dig med frågor innan rådgivningen. Jag tar hjälp av dina kraftdjur, skyddsänglar, gudinnor eller guider. Vill du ha kontakt med anhöriga kan jag hjälpa dig med det. 

 

Intuitiv Healing

Jag öppnar upp mig även här och ger dig healing via min kanal. Det jag hjälper till med att läka fysisk smärta och lösa upp blockeringar i din kropp så du får flöde där det behövs. Då skannar jag av din kropp och arbetar även med dina 7 chakran. Dina chakran har olika färger och jag skickar ljus och healing till din kropp. Jag kan hjälpa dig att bli av med smärta eller spänningar som kan finnas i kroppen. Det får dig att få mer sinnesro, avkoppling och energi i vardagen. Jag arbetar även med ditt undermedvetna och din mentala hälsa.

 

Frigörande dans

För mig står frigörande dans för att släppa på spänningar och vara i den fysiska kroppen i nuet. Det betyder även frihet och att släppa all prestationsångest. Glöm allt du trodde om dans, alla kan göra det här. Det är kroppens eget sätt att frigöra energi, skapa balans och glädje i systemet. Frigör den kraft, visdom, och styrka som finns där! Frigörande dans är meditation i rörelse. Du riktar uppmärksamheten både inåt och mot din kropp. I frigörande dans får du möjlighet att hitta din kropps spontana rörelser. Alla kan göra det och det ger glädje i kroppen. Ingen prestation alls utan roligt och spontant, inga förkunskaper behövs. Tänk på at ta på dig bekväma kläder och ta med vattenflaska. 

 

Meditation i grupp

 

Grundkurs i meditaion

Det blir en start i grundkurs i meditation hur du lär dig att andas djupt. Att kunna varva ner och andas med hela kroppen. Vi börjar med enkla meditationer för att du skall kunna börja öva dig, jag har mediterat i många år. Det jag startar med är verktyget för att du skall kunna meditera hemma i lugn och ro. 

 

Chakrameditation

Jag kommer att hålla i meditation i grupp där jag arbetar med att gå in i våra 12 chakran som vi har i vår kropp. Våra chakran är en karta i kroppen för att kunna hitta låsningar som vi kan ha omedvetet i kroppen. Jag hjälper till att lösa upp dem för att släppa fram flöde i kroppen. Det skapar balans och harmoni och du öppnar upp dörren till hjärtat. Det ger mer självinsikt och självkännedom. Du får svar på dina frågor och ger mer kunskap samt healing. Det är effektivt i grupp då jag kallar in guider, skyddsänglar eller kraftdjur. I gruppen skapas en dynamik och ger energi och kraft till dig.

 

Hjärthealing

Här fokuserar jag på din självkänsla och ditt självförtroende för att du ska kunna bygga upp det i ditt hjärta. Vi behöver stöttning för att känna oss starkare inombords. Jag hjälper dig med att bygga upp din styrka och känna mer trygghet. Jag fokuserar bara på ditt hjärtchakra här och öppnar ditt hjärta mer. Som en blomma som blir utslagen blad för blad.

 

Auramålning

Jag gör målningar i akryl med dina chakran som utgångspunkt. Bilden kommer tala sitt egna språk om dina chakran och var du har stopp i flödet. Det är ett enkelt sätt att se hur du ska kunna förändra ditt liv om du vill utveckla dig själv. Du får även med dig en text till målningen som beskriver hur du mår i dina chakran.