Vinterskrud

##BLOG-MEDIUM##

 

Nu är det vinter och till våren 13-14 april ska jag vara med på Hälsomässa. Det kostar i 100 kr för två dagar och 60 kr för en dag. Så du är välkommen dit, jag kommer ge intuitiv healing, andlig rådgivning, hjärthealing och auramålning. Det ser jag fram emot och för mig i det andliga arbetet är syftet att mina kunder ska må bra. 

Resan till Indien som jag gjorde betyder mycket för mig fortfarande och för mig är andlighet en viktig del varje dag. För mig är healing och meditation självklart och väldigt konkret. Det hjälper mot mycket såsom stress, frigöra flöde i kroppen, att våga möta sig själv och göra förändring. Är du beredd på detta och kan ta det till dig så är jag rätt person.

Jag använder ibland min trumma som är väldigt effektfull som går in i din kropp på rätt ställe och kroppen svarar på vibrationerna. Min trumma hör ihop med mitt kraftdjur vargen Isidor som följer mig när jag använder trumman. Det är frivilligt för dig om du vill ha med trumman eller inte. Utan den jobbar jag med dina chakran och känner av vad just du behöver. 

Som verktyg vid andlig rådgivning använder jag änglakort för att du ska få svar tydligare. Beroende på vilka frågor du har så använder jag olika kortlekar. Jag tar in din energi och läser av känslan i den som är olika beroende på kunden. Det kommer ofta någon från andra sidan som du får budskap av men jag bestämmer inte vem. Den som kommer hjälper dig på vägen.

Trevlig helg!

 

8 Feb 2019